Igazi pénz kerül a Monopolyba

Játék
2015 február 03., 11:14
comments 41

A Hasbro most ünnepli a Monopoly franciaországi bemutatásának 80. évfordulóját, és az alkalomból a 30 ezer piacra dobott társasjátékból nyolcvanba a játékpénz helyett igazi pénzt tesznek.

monopoly daniel craig

Az egyik példányban az összes pénzt lecserélik, ebben 20 580 eurónyi pénz lesz. Tíz szettben pedig 300 euró lesz húszasokból, ötvenesekből és egy 100 eurósból, míg a maradék 69 játékban 150 eurónyi tízes és húszas lesz.

Florence Gaillard brandmenedzser az AFP-nek azt mondta:

„Valami egyedit akartunk csinálni. Amikor megkérdeztük a francia fogyasztókat, azt mondták, igazi pénzt szeretnének a Monopoly-dobozban.”

(The Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.