Ne mutogassa az aberrációját ez az undorító génhibás buzi! – így fogadnak egy coming outot a magyar kommentelők

INTERNET
2015 február 04., 16:18
comments 1106

Árvai Péter ma a nyilvánosság előtt is felvállalta egy Forbes-interjúban, hogy meleg, amikor arról beszélt, hogy 2008-ban elmondta Prezi két másik alapítójának:

„Fontos, hogy tudjátok, hogy meleg vagyok.”

A hírt több újság is megírta, és a Facebookra is kitette. A kommentelők túlnyomó többsége a Való Világ eseményeiről szóló posztokhoz hasonlóan a „Nem érdekel!!!” alapállást vette fel, de persze most is akadtak, akik úgy érezték, muszáj a helyükre tenniük a dolgokat. Ezek voltak eddig a legbutább reakciók:

buzizás facebook 01

buzizás facebook 02

buzizás facebook 03

buzizás facebook 04

buzizás facebook 05

buzizás facebook 06

buzizás facebook 07

buzizás facebook 08

buzizás facebook 09

buzizás facebook 10

buzizás facebook 11

buzizás facebook 12

buzizás facebook 13

buzizás facebook 14

buzizás facebook 15

buzizás facebook 16

Források

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.