Zsiga Marcellnek akkora fizetést ad a Szerencsejáték Zrt., amiből akár 32 hónapig is meg tud élni

Ha Zsiga Marcellről egyetlen dolog jut eszébe, az rögtön több dolog is lesz, annyira sűrű volt a pályakezdő fideszes első parlamenti ciklusa.

Ő volt az a fideszes képviselő, aki szerint meg lehet élni 47 ezer forintból.

És ő volt az is, aki ezt soha nem próbálta ki. Például 2011-ben két helyről is kapott költségtérítést, az Országgyűléstől és a miskolci önkormányzattól is, bár ez akkor már tilos volt. Amikor ez megjelent a sajtóban, akkor hirtelen neki is eszébe jutott, hogy ez így nincs jól.

És az is ő volt, aki vett egy házat a településen, ahol alpolgármester volt. És pont a házig le is aszfaltozták az utat.

És az is ő, aki ugyan már nem fért be a kisebb parlamentbe, de miskolci alpolgármesterként még kivárhatta, amíg neki is megjön az egykori képviselőknek dobott mentőöv.

A Szerencsejáték Zrt. megtette, amit meg kellett tennie. Új céget alapított, a Szerencsejáték támogatásait intéző Szerencsejáték Service Nonprofit Kft.-t, aminek a vezetésére Zsiga Marcellt találták alkalmasnak, és a volt képviselő nem is ugrott el a feladat elől.

A Vastagbőr kikérte, hogy mennyit keres majd a támogatásokat intéző Zsiga.

Havi 1,5 millió forintot.

Ami több, mint amit 2011-ben képviselőként és alpolgármesterként együttesen vitt haza. Munkájához sok sikert, erőt és egészséget kívánunk.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.