Dárdai lett a Hertha edzője

sport
2015 február 05., 12:48
comments 30

A Bundesliga utolsó előtti helyén álló Hertha BSC vezetése kirúgta az eddigi edzőt, Jos Luhukayt, helyére pedig az eddig az ificsapatot edző Dárdai Pált nevezték ki ideiglenesen. A Berliner Morgenpost információit azóta megerősítette már a klub is.

Dárdai a korábbi pályaedző, Rainer Widmayer segítségével vezetheti a csapatot.

photo_camera MTI Fotó: Illyés Tibor

Dárdai Pál ettől függetlenül marad a magyar válogatott szövetségi kapitánya, a következő időszakban párhuzamosan látja majd el a két feladatot. Az MLSZ Twitteren már jó munkát kívánt Dárdainak. 2015 végéig vezeti ő a magyar csapatot. (via Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.