Élőben lehet nézni, hogyan bomlik el az utolsó Izlandon eladott mekis sajtburger

gasztronómia
2015 február 05., 10:34
comments 60

A McDonald's 2009-ben vonult ki az országból, utolsó éttermükben október 30-án adtak el egy sajtburger menüt. Ez némi kálvária után (járt az izlandi nemzeti múzeum raktárában is) egy reykjavíki hostelhez került. Az értékálló sajtburgerről készült fotók múlt héten bejárták a világsajtót, a sikert látva pedig a hosteltulajdonosok rájöttek, hogy van ebben még lehetőség, ezért egy webkamerát szereltek a búra alá rakott, több mint öt éves szendvics fölé, itt lehet figyelni a dolgokat. Elsőre általában nem tölt be, de egy frissítés után már ment:

Remek meditatív program, aki sok izgalomra számít, nos az nem jár túl jól. (via Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.