Orbán Viktor lelépett

2015 február 5., csütörtök 13:29
138

Miközben mi épp megírtuk, hogy alig lehet valamit tudni a Fidesz mezőkövesdi frakcióüléséről, több sajtós kolléga szerint is zseniális trükkel szerelte le a nyilvánosságot a frakció sajtóosztálya: bár korábban a hidegben várakozó médiamunkásoknak azt mondták, hogy nem lesz sajtótájékoztató, de a kérlelések hatására végül mégis kimentek beszélni az újságírókkal – csakhogy pont abban az 5 percben, amikor épp mindenki gyorsan elugrott egy kávéért.

Délután egy körül megint belestünk az ebédlőbe, ahol újabb fideszes nagyágyúkat találtunk. Közben, bár a frakcióülés tegnap délután kezdődött, tehát kb. a felénél tartott, Orbán Viktor konvoja már alig valamivel egy óra után elhagyta a frakcióülést. (Helyszíni újságírók szerint Pintér Sándor, L. Simon László és Trócsányi László pedig még korábban távozott.) Tehát semmi sem történt, de íme a semmi legizgalmasabb pillanatai:

Semmiről nem szóló életképek, amik csak nekünk vannak meg

Gulyás Gergely ivás közben szpottolta, hogy szpottoljuk Kövér László egy csíkos ingre húzott csíkos mellényben vadította meg a digitális technikát, miközben Seszták Miklós ellen-Németh Lászlónéval beszélgetett. (A háttérben Budai Gyula rabolt rá egy nagy tálra.) Az esemény jelentőségét szépen ábrázolja, ahogy Gulyás Gergely kortyolgatott, miközben mögötte Fónagy János csemegézett

Funfact: a madár, amit a hotel előtt láttunk, egy tengelic volt. Többen eltalálták, úgyhogy itt van Németh Szilárd az Úr 2015. esztendejének 36. napján:

A csepeli birkózó-életpálya modellje Matyóföldön

Ács Dani, Herczeg Márk

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt