Kozmetikusoknál, taxisoknál és fodrászoknál is jön a NAV-hoz bekötött pénzárgép

gazdaság
2015 február 06., 07:34
comments 377

A pénteki Világgazdaság szerint a kormány kiterjesztené az online kassza használatára kötelezett vállalkozások körét, és kötelezővé tenné a NAV-val kapcsolatban lévő pénztárgép bekötését a kozmetikusoknál, a taxisoknál és a fodrászoknál is. Ezzel a szolgáltató szektorban összesen nagyjából 50 ezer új pénztárgépre lenne szükség, az viszont egyelőre nem világos, milyen határidővel érvényesítenék az új intézkedést.

A Magyar Pénztárgép Szövetség már megkereste a Nemzetgazdasági Minisztériumot, hogy vonják be őket a jogszabály előkészítésébe. A szakma tavaszra várja az új pénztárgép-rendeletet. (via napi.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.