Elkezdődött a háború? Egy robotporszívó felzabálta egy alvó dél-koreai nő haját

2015 február 9., hétfő 9:36
191

Mindig ilyen apróságokkal indul. A Changwon városában élő 52 éves nő csak az otthoni takarítást akarta megkönnyíteni, amikor beruházott egy robotporszívóba. Nem sejtette, hogy ebből hamarosan komoly gondjai származnak majd, amikor a porszívó gazdája ellen fordul.

(Changwon Fire Service Headquarters)

A nő nevét a város tűzoltósága nem hozta nyilvánosságra, csak annyi derült ki, hogy az asszony elaludt a földön, és arra ébredt, hogy a robotporszívó bekapta a haját. Képtelen volt kiszabadítani magát, segítségért kiáltott, végül a tűzoltók és a mentők érkezése oldotta meg a helyzetet. Egyelőre. Súlyos sérülésekkel sérülések nélkül szabadult. Azt nem tudni egyelőre, hogyan tárolta az eszközt.

Az egyre intelligensebb robotporszívók már képesek arra is, hogy maguktól ismerjék fel, ha kosz van a padlón, és aktiválják magukat. Így fordulhatott elő, hogy a nő haját is kosznak tekintse. Azt is fontos megjegyezni, hogy egyes ázsiai országokban egyáltalán nem ritka, hogy az emberek a földön fekve szunyókáljanak, ezért ott még könnyebben fordulnak elő hasonló balesetek. (Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt