Mikola István ma fontos bejelentést tesz

POLITIKA
2015 február 10., 08:57

Az ember, aki valaha Orbán Viktor helyettese és a nemzet orvosa volt, négykor áll a nyilvánosság elé. Most egyébként éppen a biztonságpolitikai és nemzetközi együttműködésért felelős államtitkár, a nagy bejelentés Szijjártó minisztériumában lesz. Addig csak találgatni tudunk, hogy tud-e még egyszer akkorát dobni, mint a 2006-os kampányszinglizése. Bejelenti, hogy terhes? Visszaszerezzük Kárpátalját? Lemond, mert egy családi ügy miatt elvesztette mindenét? Falat húzunk a határra?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.