Az MTI vezérigazgatója lett a főmentor a Közszolgálati Egyetemen

POLITIKA
2015 február 11., 19:17
comments 81

Megalakult a vezető kormányzati, közigazgatási, rendészeti és honvédelmi szakemberekből álló Mentorok Kollégiuma a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE). A testület vezetőjének Gazsó L. Ferencet, az MTI Nonprofit Zrt. vezérigazgatóját választották meg.

A mentor-oktatók részvételével alakult meg a Mentorok Kollégiuma, amely véleményező és javaslattevő szakértői testületként működik majd az egyetemen. Az alapító ülésen a testület elnökévé egyhangúlag Gazsó L. Ferencet, az MTI Nonprofit Zrt. vezérigazgatóját választották meg a jelenlévők.

A jogász végzettségű Gazsó L. Ferenc több mint harminc éve dolgozik a sajtóban, vezérigazgatóként vezeti a Magyar Távirati Iroda munkáját - írták. Az egyetem közleménye szerint a Mentorok Kollégiumának frissen megválasztott elnöke azt szeretné, ha a testület egyfajta projektszemlélettel segítené, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem külső kapcsolataiban is minél sikeresebb legyen.

Mentor-oktatói címben részesült többek között Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke, Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke, Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, Biró Marcell, a Belügyminisztérium miniszteri kabinetfőnöke, Zsinka András, a Belügyminisztérium személyügyi helyettes államtitkára és Jávor András, a Magyar Kormánytisztviselői Kar elnöke. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.