Jon Stewart otthagyja a Daily Show-t

bulvár
2015 február 11., 05:23
comments 21

jon stewart hungary

A tegnapi műsorban, könnyekkel küzdve jelentette be a komikus-kommentátor, hogy lelép a Comedy Central-on futó műsorból. Az elmúlt 16 évben a Daily Show 20 Emmy-díjat nyert és sok fiatal legmegbízhatóbb és egyik legfontosabb hírforrásává vált.

Jon Stewart utoljára decemberben röhögött jó rajtunk, illetve egészen pontosan hazájának a nagyköveti-jelölő politikáján. A műsorban az új budapesti nagykövet asszonnyal foglalkozott. A műsorban gyakran szerepelnek illusztris vendégek, adott már itt interjút Barack Obama is, de számunkra legemlékezetesebb az volt, amikor Bill Clinton a magyar miniszterelnök tusványosi gondolataival foglalkozott.

Clinton nem értette, hogyan lehetséges az, hogy a magyar miniszterelnök arról beszél, hogy kedveli a tekintélyelvű kapitalizmust, és hogy ragaszkodik a hatalomhoz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.