Van egy nő, aki a hüvelyváladékának felhasználásával készített joghurtot

külföld
2015 február 11., 17:18
comments 235

Cecilia Westbrooknak hívják, és tudós. Mikor először csinálta, az eredmény „savanykás, szagos, nyelvbizsergető” joghurt lett, áfonyával fogyasztotta el. Második nekifutásra még savanyúbb lett a dolog, az aludttejhez hasonlított. Westbrook szerint nem lesz ebből rendszer, de a nő eléggé kiakadt azon, hogy mikor beszámolt a kísérletéről, csomóan őrültnek és gusztustalannak nevezték. Szerinte, ha már úgyis létezik ondós szakácskönyv, ezen sem kéne ennyire kiakadni. (Jezebel)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.