A Fidesz sztálinista rohamtempóban hamisítja a történelmet, de egyelőre a történelem áll nyerésre

INTERNET
2015 február 12., 09:47
comments 706

A Fidesz minden erővel azon van, hogy bebizonyítsa: a tízmillió forintnyi hamis euróval elkapott Veress Áron nem a párt Ifjúsági Tagozatának országos elnöke, ahogy azt magáról állítja és amilyen minőségében az elmúlt években járta az országot és a világot, illetve ahogy az Ifjúsági Tagozat weboldalán még tegnap is szerepelt.

Szerdán a Fidesz közleményben jelezte, hogy Veress Áron nem is a Fidesz Ifjúsági Tagozatának elnöke, és 2012-ben kizárták a pártból.

Erről, mármint Veress kizárásáról azonban még a fideszesek közül is kevesen értesülhettek: Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg fideszes polgármestere tavaly decemberben posztolt a Facebookon egy városi eseményt, amelyben Veres az Ifjúsági Tagozat elnökeként szerepelt.

Aztán ki tudja, milyen megfontolásból, pártutasításra-e vagy magánszorgalomból, a olgármester egyik napról a másikra átírta a két hónapos bejegyzést úgy, hogy az új verzióból mindenestül kiradírozta Veress Áront:

balaicz1

Mostanra meg kitörölte az egészet a vérbe, biztos, ami biztos.

Közben a Fidesz Ifjúsági Tagozatánál is gőzerővel folyik a retusálás. Weboldaluk Elnökség menüpontja tegnap még így nézett ki:

veresaron

Most éppen - nyilván egyéb ötlet híján - így néz ki:

fidesz_elnokseg

De porszem kerülhetett a gépezetbe, mert a nagy Fidesz hivatalos oldalán még mindig Veress az elnök:

veres_1

És már most szólunk, hogy ha ezt is átírják, semmiképpen ne feledkezzenek meg a látássérült változatról, mert még ott sem sikerült átírni:

latasserult

 

Illetve még mindig van mit tanulni a legnagyobbaktól:

sztalin

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.