Hivatásos drogszakértő tette helyre Borókai Simicskáról írt cikkét

2015 február 12., csütörtök 10:47
140

Bátran kiállt saját tulajdonosa, Simicska Lajos mellett Borókai Gábor, a Heti Válasz főszerkesztője.

„Túlcsordult poharába a reklámadó hirtelen újraszabásának híre és legbelsőbb bizalmasainak árulásként értelmezett lelépése csúsztatta az extasytablettát. És úgy reagált, ahogy emberek sora az internetadó, az útdíj vagy a kötelező drogteszt váratlan és átgondolatlan bejelentésekor.”

- írta Borókai Simicska emlékezetes gecizős napjáról.

Mire Sárosi Péter, a TASZ drogpolitikai programvezetője a Facebookon:

"Ebből is látszik, hogy (Borókainak) nem sok fogalma van az extasyról. Ha az a tabletta ekit (MDMA-t) tartalmazott volna, akkor Simicska könnyes szemmel arról nyilatkozott volna, hogy mindennek ellenére mennyire szereti Orbánt, Bayert meg egyenesen meg akarja ölelni, mert olyan cukibogár. Egyébként lehet, hogy sokat segítene a hazai közéleten, ha a parlament tartana egyszer egy olyan ülést a chatham house szabályok szerint, ahol kivételesen nem részegen vagy adrenalintól túlfűtötten jelennének meg képviselők, hanem egy asszisztált MDMA terápia keretében vitatnák meg az ország jövőjét. Az MDMA ugyanis egy empatogén szer, amelyet ígéretes pszichoterápiát segítő anyagként tartottak nyilván a pszichológusok, mielőtt diszkódrogként elszabadult volna."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt