Ez a szemétkupac még megvan, egyelőre nem fekszenek körülötte homoszexuálisok, és csinálnak homoszexuális dolgokat. De a mókusok nagyon gyanúsak

külföld
2015 február 13., 18:26
comments 37

Alabama államban még hivatalosan nem legális a melegházasság, de az állam néhány megyéje már hétfőtől állít ki okmányokat azonos nemű házasodók számára is. Így van ez Blount megyében is. De mi történik pontosan? Kisiklottak-e a vonatok? Mindenki meleg lett, vagy csak azok, akik védőöltözet nélkül mentek ki az utcára?

Hála az élő istennek,  Jeremy Todd Addaway riporter kamerával jelentkezik be a saját kertjéből, és elmondja az információra éhező és a Blount megyeiek féktelen szabadosságát megütközve figyelő nézőknek, mi is történik pontosan a vidéken, ahol néhány napja már melegek is házasodhatnak.

Az eredmény sokkoló: SEMMI.

link Forrás

Via: DailyDot

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.