Arabnak kinéző férfi volt az egyik elkövető

Terrorizmus
2015 február 14., 19:17

A dán rendőrség közzétette a koppenhágai terortámadással gyanúsított két férfi közül az egyik személyleírását: 25-30 éves, 180-185 centiméter magas, sportos testalkatú, "arab kinézetű", de az átlagosnál világosabb bőrű, fekete hajú. Fekete vagy sötétkék síkabátot viselt, száját és arcának alsó felét egy sárga, narancs vagy piros színű kendővel takarta el. A fegyvere körülbelül 90-100 centiméter hosszú, fekete színű géppisztoly vagy gépkarabély.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.