A tréfás munkás hasba lőtte kollégáját

bűnügy
2015 február 16., 09:43
comments 74

15 évvel ezelőtt egy érdi fiú saját maga készített egy egylövetű, 9 mm-es Flobert töltényt kilövő fegyvert. Néhányszor lövöldözött vele, aztán eldugta a házuk kamrájában. Mindenki elfelejtette, hogy ott van, a ház is üres volt évekig. Egészen addig, amíg el nem kezdték felújítani. A bútorok tolgatása közben egy munkás talált rá a fegyverre. Hogy megtréfálja az éppen csillárt szerelő kollégáját, ráfogta a fegyvert, és el is sütötte. Töltve volt, hason találta a villanyszerelőt, aki életveszélyes, a belső szerveiben maradanó sérüléseket szenvedett.

A Budaörsi Járási Ügyészség a fegyvert készítő és engedély nélkül tartó férfit lőfegyverrel visszaélés bűntettével, a fegyverrel társára lövő férfit maradandó fogyatékosságot okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségével vádolja. (Ügyészség)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.