Álomszerű égbolt alatt zajlott a Pakisztán–India krikettmeccs

sport
2015 február 16., 19:31
comments 27

A krikettnek rengeteg rajongója van az angolszász világban, de még így is ritka, hogy egy meccsről ennyire sok kép kerüljön fel a közösségi oldalakra. Vasárnap Ausztráliában, Adelaide városában azonban olyan meccs zajlott, melynek képei hétfőn elöntötték az internetet. Igaz, nem a játék, hanem külső körülmények okozták ezt: légköri jelenségek keveredése a napnyugtával egészen csodálatos eget varázsolt a stadion felé.

Amúgy India nyert.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt