Megtörtént, amire annyira vártunk: Simicska Lajos a Kiskegyedben

bulvár
2015 február 16., 09:24
comments 84

Hol vannak már azok az idők, amikor Orbán Viktor és családja uralta a pletykalapokat. Itt van Magyarország új celebje, Simicska "Ő is geci" Lajos (üzletember, 55).

Mutatom, ott rögtön a megcsalt sztárok mellett:

lajoskiskegyed

A cikkben egy nagyon emberi milliárdos képe rajzolódik ki egy megkérdezett, de meg nem nevezett politrikai újságíró szavaiból. Vagyis Lajos nem szeret hivalkodni a gazdagságával, inkább a közeli boltba jár luxusétterem helyett, és a Maldív-szigetek helyett bőven megfelel neki a Balaton is, a szigligeti nyaralóval. És nemcsak nagyon okos, de még humora is van.

Amíg Lajos nem szerepel a Hal a tortánban, és nem nézhetünk körbe a házban, addig marad a Borsonline. Ők belestek a Simicska házába az utcáról, és kiderült, hogy üzletember Lajos kitűzte a magyar zászlót a homlokzatra. Arról is írnak, hogy a hírek szerint Simicska nagy ivó, meg arról is, hogy ezt egy ismerőse cáfolja. Viszont szeret basszamegezni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.