Schiffer trágárkodott a Házban

Tbg
2015 február 16., hétfő 13:23
148

Az LMP társelnöke Simicska Lajostól idézett a parlamentben napirend előtti felszólalásában. Nem, nem azt idézte a nagyvállalkozótól, hogy Orbán Viktor egy geci, hanem ezt:

“Maga is most olvasta a közleményt, hát én is. Kurvára meglepetésként ért, ezért ha megbocsát, akkor most leteszem, és megpróbálom kideríteni, hogy mi történt.”

Az LMP elnöke ezen idézet segítségével azt akarta elmondani, hogy Orbán Viktorban és kormányában nem lehet megbízni sem egy Simicska Lajosnak, sem egy Tóth Bélánénak, mert a folyamatos, kiszámíthatatlan bandaháborúzás miatt aki egyik nap még szövetséges volt, a másik nap nem lesz az.

Schiffer András

 

Schiffer emlékeztett, hogy 2014-tól már csökkentek a Közgép nyertes közbeszerzései, most pedig elérkezett a fordulat. "De már megvannak az új oligarchák" - folytatta Schiffer, majd sorolta: Mészáros Lőrinc, Garancsi István és Andy Vajna neveit. Végül költői kérdést intézett a kormánypárti frakciókhoz, mi lesz, ha újra megfordul a széljárás.

A kormány részéről L. Simon László válaszolt az LMP-s felszólalásra.

L. Simon pontosan úgy tett, mintazok a fideszes képviselők, akik a minden sarokból előugró videósoknak már unalomig ismételgették a Simicska-ügyről a mantrát:

 "Nincs bandaháború, kormányzás van."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt