Egy magánnyugdíjpénztár már elérte a 70 százalékos tagdíjfizetési arányt

gazdaság
2015 február 17., 13:02

2014. novemberben a kormány előírta, hogy ha a 2015. szeptember 30. előtti 6 hónap átlagában legalább 2 hónapban nem éri el a tagdíjfizetők aránya a 70 százalékot, akkor végelszámolással meg kell szüntetni a magánnyugdíjpénztárat. Novemberben még mind a négyen messze voltak ettől, de a PRÉMIUM Pénztárcsoporthoz tartozó HORIZONT Magánnnyugdíjpénztár most közölte: nekik már sikerült, és jól is jártak, hiszen több lesz a díjbevételük. (Hír 24)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.