Habony Árpád jómunkásember

POLITIKA
2015 február 18., 15:59
comments 201

Ki hitte volna, hogy egyszer még lehet azon nevetni, hogy jómunkásember?

Az eheti Magyar Narancsban olvasható egy interjú G. Fodor Gáborral, a miniszterelnök egyik századvéges tanácsadójával. A kérdésre, hogy ismeri-e Habony Árpádot, G. Fodor a Szalacsi-technikával válaszol:

„Árpádot jól ismerem, személyes kapcsolatot ápolok vele. Ő jó barát és egy jó ember.”

G. Fodor ezután olyan jelzőkkel illeti Habonyt, mint „ösztönös zseni” és „legenda”. Ami akár igaz is lehet, bár G. Fodor szerint kettőjük viszonya „személyes és baráti”. (Ami nem csoda, hiszen Habony testvérje G. Fodorral egykora születésű.)

Részletek a csütörtöki Magyar Narancsban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.