RTL: Kaminski Fanny anyja bérli azt a belvárosi luxuslakást, ahol állítólag Habony Árpád él

2015 február 20., péntek 18:22
150

Ez kicsit olyan lesz, mint egy kormányközeli szappanopera forgatókönyve, de próbáljuk összefoglalni: régóta sok pletyka kering arról, hogy Habony Árpád él egy Szerb utcai ház egyik lakásában. A javarészt önkormányzati tulajdonú házban elég illusztris társaság verődött össze: ebben a házban van lakása Halkó Gabriellának, Jáksó László volt élettársának, Habony Árpád barátjának és mindkettejük üzlettársának, a Marslakók című sorozat producerének, és itt vehetett nagyon nyomott áron lakást Szentgyörgyvölgyi Péter is.

Most az RTL Klub Híradójából kiderült, hogy a kerületi LMP-s képviselő, Csonka Krisztián tudta meg az V. kerületi önkormányzattól, ki a bérlő az első emelet egyes lakásban, ahol a pletykák szerint Habony élhet. Az RTL korábban többször is rákérdezett erre az önkormányzatnál, de ők akkor nem kaptak választ. Most viszont kiderült, hogy Kaminksi Fanny anyja bérli ezt a lakást,

egyedi polgármesteri méltányosság alapján.

Az RTL Klub információi szerint viszont a nő nem lakik ott. Ami azért problémás, mert a bérleti szerződés szerint a bérlőnek kötelező az ingatlanban laknia, az önkormányzatnak pedig ezt kötelezően ellenőriznie kéne évente egyszer. Az LMP ezért most azzal fordult az önkormányzathoz, hogy ellenőrizték-e, ki lakik a lakásban.

Az RTL Klub kérdéseire annyit írt vissza az önkormányzat, hogy 2008 óta ugyanaz a bérlő a lakásban és nincs tudomásuk arról, hogy más lakna ott.

A Szerb utcai épületet az önkormányzat 110 millió forintért újította fel 2007-ben, majd még ráköltöttek további 50 milliót 2009-ben. 2014-ben pedig 108 millió forintot költöttek a ház alatt álló mélygarázsra, aminek viszont az RTL Klub szerint bejárata sincs.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt