Két halottja van a harkivi merényletnek

külföld
2015 február 22., 12:36
comments 193

A szemtanúk szerint ketten, a hatóságok szerint pedig „legalább egy ember” vesztette életét Ukrajna keleti részén, az ukrán ellenőrzés alatt maradt Harkivban egy demonstráción végrehajtott bombatámadásban. A demonstrációt a tavalyi majdani vérengzés egy éves évfordulója alkalmából tartották.

Tavaly ilyenkor lőttek mesterlövészek a tüntetők közé, ezután üldözték el a tüntetők a hatalomból Viktor Janukovics elnököt.

Az évfordulóra Kijevben és Harkivban is demonstrációval emlékeztek, ez utóbbin követtek el merényletet ismeretlenek. (Via Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.