Az Echo Tv-s mentalitás már az Alkotmánybíróságba is beférkőzött

jog
2015 február 24., 14:49
comments 178

Tegnap jelent meg egy AB határozat „a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló 2007. évi II. törvény 76. -a (1) bekezdésének alaptörvényellenességéről”, ami szerint hontalansági vizsgálat csak akkor folytatható le, ha a bevándorló jogszerűen tartózkodik az ország területén.

De nem is ez az igazán érdekes, hanem Pokol Béla alkotmánybíró szaniszlói magasságokban járó nagyon hosszú különvéleménye, amiben a bevándorlásról többek között ez is olvasható:

„Túllépve az általánosabb alkotmánytechnikai és érveléstechnikai kérdéseken, és közelebbről a jelen ügy tárgyát, a bevándorlást és ezzel összefüggésben a bevándorló hontalanok kérdését a középpontba emelve, szintén kritikával kell illetni a határozatot. Nem tudom támogatni a rendelkező részi megsemmisítést és az azt alátámasztó indokolást azért sem, mert a megsemmisítés Magyarország és Európa egyik legfontosabb sorskérdését illetően csökkenti a magyar nép (és rajtunk keresztül az európai népek) lehetőségeit az önvédelemre. Már napjainkban is – de a demográfiai tendenciából fakadóan főként a következő években, évtizedekben – a zsugorodó európai népesség közösségeit az Afrika felől érkező sok-sok milliós illegális bevándorlás és ennek következményei létükben veszélyeztetik.”

Pokol régóta várja Európában a földi poklot, előszeretettel vizionálja az európai civilizáció halálát. Erről egy könyve is megjelent, itt egy videó, amiben arról beszél, hogyan fogy el az európai nép:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.