Lövöldözés egy cseh étteremben

külföld
2015 február 24., 14:06

Frissebb cikkünk a témában.

Több ember is meghalt, mások megsebesültek, amikor délután egy ismeretlen ember lövöldözni kezdett a dél-morvaországi Uherské Hradiste város egyik vendéglőjében.

A cseh hírügynökség öt halottról, míg a közszolgálati televízió kilenc halottról tudósított, de a rendőrség hivatalosan eddig csak egy súlyos sérültet erősített meg.

A televízió szerint délután fér három körül kommandósok hatoltak be a vendéglőbe, ahonnan robbanásokat lehetett hallani. A támadót a rendőrségnek sikerült elfognia.

Patrik Kuncara, polgármester szerint az esemény indítóokai ismeretlenek. A támadás délután egy óra körül történt, és a Druzba nevű vendéglőben állítólag 20 ember volt. A polgármester szerint a vendéglőben 25 lövést dördült el. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.