link Forrás

A nagy Artisjus-rablás: Itt van DJ Bootsie új klipje

ZENE
2015 február 27., 10:07
comments 18

Bő tíz évvel bemutatkozó albuma után idén március elején jelenik meg DJ Bootsie harmadik lemeze, az In Solem Verti a brit BBE Music kiadónál. Erről van most itt egy új szám, a Ligeti György közreműködésével készült River Of Roses.

A számhoz készült a most bemutatott klip, amit a Fehér Istent és a Kodály Methodot is forgató Rév Marcell jegyez. A videó egy olyan ötlet körül forog, ami már biztos számos hazai zenésznek eszébe jutott: bosszúból kirabolni az Arisjust, majd menekülőre fogni.

A dal annyiban is komoly váltás, hogy Bootsie korábban még soha nem csinált énekes számot, hangulatban és stílusban is új irány ez a korábbiakhoz képest. Minden más információért Facebook-oldalát érdemes követni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.