Magyar fiatalok, itt a sikerpack!

életmód
2015 február 28., 07:09
comments 272
  • Végre! Nem kell többé görcsölni, hiszen itt a csomag, ami minden tehetséges fiatal számára azt jelenti: welcome to the club.
  • Összeszedtük a sikeres stílus minden kellékét a MOL Gold Cardtól a pufimellényen át a hurokra kötött sálig.
  • A cikket Ács Dani és Herczeg Márk írta, de minden magyar közös sikere.

Az életben mindenki boldog akar lenni. De ahhoz, hogy boldog lehess, mindenekelőtt sikeresnek kell lenned. Magyarországon a siker kulcsa alapvetően a munka, a szorgalom, a tehetség és a kreativitás. De persze ez nem elég: kell hozzá egy pici plusz, úgy hívják, hogy stílus.

De hogy lehet szert tenni a sikerhez nélkülözhetetlen stílusra? A minta az utcán hever. Meg kell nézni, mi köti össze azokat, akik ma Magyarországon fiatalok, sikeresek, és van stílusuk. És boldogok.

Ebben a cikkben összeszedtük, mi kell mindehhez. Itt a sikerpack, amiben minden benne van a sikerhez.

Kockás karriering

photo_camera Orbán Balázs, kutatási igazgató, Századvég; Szalay-Bobrovniczky Alexandra, főpolgármester-helyettes Fotó: facebook.com/designterminal

A képen két fiatal látható. Mi az első, ami szembetűnik? A siker. Ennek a szemmel látható elemei:

  • HUI – minőségi piros vagy kék apró kockás hosszú ujjú ing
  • vállra vetett, szív felett megkötött pulóver
  • fejtetőre tolt, márkásnak tűnő napszemüveg

Hurkolt sál

Ő Loppert Dániel, egy kétségtelenül sikeres magyar fiatalember, aki a Fidesz ifjúsági tagozatának éléről tört fel, most a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs vezetője. Már a hurokra kötött sálából látszik, hogy a siker a középső neve. Szerencsére nincs ezzel egyedül: a férfiasan lezser viselet a jövő államférfiaitól kezdve, a józsefvárosi önkormányzaton át, a fő politikai elemzőműhelyen keresztül a Playboy vezetőségéig tetten érhető.

VIP-bedzs

photo_camera Ács Zoltán kreatív igazgató (Fotó: Facebook)

A siker kapui az átlagember előtt zárva vannak. Egy sikeres fiatal nyakában mindig lóg egy pass, vagy ahogy a sikeres fiatalok mondják, egy VIP-bedzs, ami jelzi, hogy számára nincs olyan lounge, nincs olyan szeparé, nincs olyan VIP-szektor vagy minisztériumi sajtótájékoztató, ahol ne nyílna ki előtte minden ajtó (már ha nem egyenesen ő a szervező).

Sportzakó (pro tipp: díszzsebkendő)

photo_camera A képen a szemtelenül fiatal és sikeres Csepreghy Nándor, a fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkár látható.

Aki már járt igazán fontos eseményeken, mint például a Bálnában egy választási eredményvárón, az tudja, hogy a sikeres fiatal férfiak egyenruhája a farmer és a sportzakó. Akik mernek igazán nagyot álmodni, azok díszzsebkendővel spékelik meg a szettet.

Trikolor gumikarkötő

photo_camera Borbély Lénárd, a Fidesz-KDNP csepeli polgármestere és fiatal felesége

Bár van, aki szerint a polgári életmód már nem ugródeszka a sikerhez, de a hazaszeretet soha nem fog kimenni a divatból. A nyugatos stílus nemzeti színben – a sikeres magyar fiatalok biztos receptje.

Rozéfröccs

photo_camera Fotó: facebook.com/designterminal

Hogy mivel lehet a legjobban koccintani egy újabb magyar sikerre az Akvárium füvén? Sauska-rozé-fröccsel. (De ha startup és haverok, akkor kézműves sör.) Figyelem: a siker a részletekben lakozik, nem mindegy, hogyan tartjuk a borospoharat, a tökéletes megoldás a fenti képen látható.

Pufimellény

photo_camera Tiborcz István ügyvéd és sikeres vállalkozó (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

A siker rengeteg munkával jár. Azokban a ritka pillanatokban, amikor az ember épp nem egy sajtótájékoztatón, a Bálnában vagy egy fontos azeri konferencián reprezentál, a legjobb társa a pufimellény. Ebben a folyton tevékenykedő, állandóan intézkedő, sürgő-forgó sikeres magyar férfi nyugodtan a család elé állhat, hiszen akármekkora a hajtás, a pufimellényben sem megizzadni, sem megfázni nem fog. (A sikeres magyar fiatal egyébként is kizárólag az Oxygen Wellness Naphegy szaunájába jár izzadni.)

BP Shop fesztiválozós t-shirt

photo_camera WU-DA PEST pólóban a Design Terminál igazgatója, Böszörményi Nagy Gergely

Nyáron a sikeres magyar fiatalok is fesztiválozni járnak, mint mindenki. Csak az a nem mindegy, hogy miben lépsz be a VOLT-on a Heti Válasz Borfaluba. SIÓFUCK, #BALATOFF, HEKK & DRUGS & ROCK 'N ROLL – a Balcsi Original vagy a BP Shop fesztiválozós t-shirtje garantálja, hogy mindenki lássa, te egy vagy azok közül, akik ismerik a sikerhez vezető utat. (Pro tipp: póló nyakán kilógatott fehér fülhallgató.)

A fenti példák összegyúrva tehát magát a sikert jelentik. És persze emlékezni kell az örök igazságra:

„A siker azt jelenti, hogy napról napra sikereket érünk el.”

A sikeres magyar nők kelléktára sajnos még üres, hiszen kevesen vannak ahhoz, hogy mintavétel után megfelelő következtetéseket lehessen levonni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.