Jön a Vive, az új Oculus Rift

tech
2015 március 01., 18:25
comments 74

Nem csak az új androidos okostelefonját, hanem a Vive-ot is, amit a Valve-vel együtt dob piacra. A tervek szerint tavasszal jön a fejlesztői verzió, és az év végétől lesz kapható.

htc vive

A virtuális valóságra építő eszközbe szenzorok vannak építve, amik a valóságos teremtárgyakat is érzékelik (hogy ne ugorjon neki az ember a falnak), képes a 360 fokos fejkövetésre, és másodpercenként 90 képkockát mutat. Drót nélküli kontrollerek is lesznek hozzá.

Már alig várom a nevetséges Vive-videókat. (PC Mag)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.