Friss Hús 2.0 Klasszikusok: Tizenhárom és fél perc

Friss Hús
2015 március 03., 16:32

A Friss Hús nemzetközi rövidfilmfesztivál 3. kiadása kevesebb mint 1 hónap múlva startol a Toldi moziban, és ennek alkalmából szeretnénk egy ajánló cikksorozattal kedvet csinálni a március 25-29-ig tartó rövidfilmes dömpinghez. Itt is van tehát az első a tavalyi felhozatalból, Hegedűs Georgina Tizenhárom és fél perc című rövidfilmje.

Egy zaklatott lány egyedül biciklizik a pesti éjszakában. A semmiből elüti egy autó, majd rögtön tovább is hajtva cserben hagyja őt. A bajba jutott lány azonban nincs sokáig egyedül, egy arra járó fiú kivárja vele azt a tizenhárom és fél percet, amíg megérkezik érte a mentő.

A főszerepben Trokán Nóra és Kovács Gergely látható, írta és rendezte Hegedűs Georgina.

link Forrás


A tavalyi Friss Húson látott és azóta a legnagyobb fesztiválsikereket elért rövidfilmeket újranézhetitek március 13-án, az Ankertben megrendezett a Friss Hús 3.0 Kick Off bulin. A vetített filmek:

Bucsi Réka: Symphony No. 42 (interjúnk a rendezővel)
Fabricius Gábor: Sintér
Ferge Roland: El
Kárpáti György Mór: Provincia
Hörcher Gábor: Ricsi
Szabó Simon: A fal
Szőcs Petra: A kivégzés

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.