Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy van benned elég erő lenyomni egy férfit - oltogatta a riporter ketrecharcos világbajnoknőt

sport
2015 március 06., 14:31
comments 285

Egy Aaron Tru nevű tévés riporter vett fel anyagot Ronda Rousey-val, aki mindenféle ketrec- meg utcai harcos versenyek világbajnoka. Kicsit megrendezve, de azzal oltogatta a nőt, hogy úgyse elég erős ahhoz, hogy lenyomjon egy férfit, mire Rousey felajánlotta, hogy bemutat rajta valami egyszerű dobást. Az annyira jól sikerült, hogy Tru már nem is kelt fel a földről, 4 bordája tört el.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.