Elkezdődött a Last Man on Earth, azonnal nézzék meg!

tévé
2015 március 06., 20:28

Egy rész ment le eddig a Foxon, de az gyakorlatilag hibátlan volt. Én hétfőn éjjel láttam, és annyira hangosan röhögtem rajta, hogy valószínűleg felébredtek a szomszédaim. Will Forte zseniális, minden apró részlet a helyén van. Annyira jó, hogy egyelőre nem fogom spoilerezni. A cím elmondja az alaphelyzetet: egy vírus mindenki elpusztított a Földon, kivéve Forte karakterét, aki most egyedül próbálja kihozni maximumot a helyzetből.

Ezen kívül most érdemes még nézni:

  • a Broadchurch második évadát, ami nagyon izgalmas lett, és mostanában volt vége,
  • a Fortitude című krimit, ami a Svalbard-szigeten játszódik, ahová most már feltétlen szeretnék eljutni,
  • a Fresh off the Boat című vígjátékot,
  • a Better Call Sault, ami még hullámzó, de ígéretes,
  • a Justified befejező évadát, ami gyengébb sajnos mint az eddigiek, de még így is jó,
  • és talán a House of Cardsot, aminek ez a 3. évada már tényleg csak közepes lett, de van benne pár érdekes szál, főleg Doug Stamper karaktere körül.

Trailerek sorrendben:

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.