Áder János és Erdő Péter felavatott egy szobrot Portugáliában

vallás
2015 március 07., 14:28

A Katolikus Egyház által elfogadott verzió szerint a porutgáliai Fatimában három pásztorgyereknek megjelent Szűz Mária. Kondor Lajos SVD verbita szerzetes tanulmányai után Fatimába költözött, megalapította a „Pásztorgyermekek Irodáját” és „a fatimai üzenet fáradhatatlan terjesztésének” szentelte az életét. 2009-ben hunyt el, most avatta fel a szobrát Áder János köztársasági elnök, Erdő Péter bíboros és a helyi polgárjenő, Paulo Fonseca.

photo_camera Áder János éa Paulo Fonseca polgármester. Meg a szobor. MTI: Kovács Tamás (akárcsak a többi kép)
photo_camera Erdő Péter misét celebrált a Szent István kápolnában.
photo_camera Erdő Péter megáldotta a magyar kálvária felállításának 50. évfordulójára készített emléktáblát (!!!!).
photo_camera És a szobrot is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.