Hatalmas változás jön a Homeland új évadában

tévé
2015 március 07., 11:35
comments 23

Ősszel jön a Homeland című, remek sorozat legújabb, 5. évada, a producer és a forgatókönyvírók pedig már most elkezdtek apróbb információmorzsákat elszórni arról, mi várható az új részekben.

A Mashable szerint Alex Ganza, a Homeland vezető producere egy Los Angeles-i sajtótájékoztatón bejelentette, hogy

az új évadban a főhős, Carrie Mathison már nem kémként dolgozik majd.

Hogy pontosan mi lesz a munkája, azt még nem árulták el, de ez így is elég nagy változás, hiszen eddig a sorozat kifejezetten a Claire Danes által alakított főhős CIA-s ügyeiről szólt.

Ganza ezen kívül azt is elárulta, hogy az új részeket Európában forgatják, és a negyedik évad végétől számítva 2,5 évet ugrik előre a cselekmény. Bizonyára több infó is napvilágot lát majd őszig, az új évad valószínűleg csak ekkor, szeptember 27-én kerül adásba.

A negyedik évad nagyot ment, az utolsó része 2014 decemberében volt a tévében. Az évad elég komoly kritikákat is kapott, amiért az anyaságot brutális és zavart módon jelenítette meg, de hát a főhős időnként eleve zavart karakter, hiszen Claire Danes egy bipoláris kémnőt alakít.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.