A Kínai Kommunista Párt küldötte tájékoztatta magyarországi lelki társait a jogállamiság megszilárdítása érdekében tett kínai erőfeszítésekről

Forrás: Századvég Alapítvány

Március 5-én a Századvég Alapítvány vendégül látta a Kínai Kommunista Párt Központi Bizottsága Nemzetközi Kapcsolatok szekciójának delegációját, melyet Zhou Li igazgató-helyettes vezetett. Li előadást tartott Kína eredményeiről, a 2012-es 18. pártkongresszuson elfogadott határozatokat követő időszakot vizsgálva.

Elsősorban a korrupció leküzdése és a jogállamiság, jogbiztonság megszilárdítása érdekében tett intézkedésekről és erőfeszítésekről beszélt.

(Nem tudtam eldönteni, hogy a Századvég honlapjáról lehet-e képet átemelni, de végül Horváth Bence kollégám tanácsára úgy döntöttem, hogy forrásmegjelöléssel lehet, csak ne felejtsek el majd holnap 37 millió forintért hatástanulmányt rendelni a kormányzati agytröszttől "Vizualitás az interneten" címmel, amelyért egy borítóval és tartalomjegyzékkel együtt 6 oldalas írást kapok.)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.