A Kínai Kommunista Párt küldötte tájékoztatta magyarországi lelki társait a jogállamiság megszilárdítása érdekében tett kínai erőfeszítésekről

bulvár
2015 március 09., 15:48
comments 51
photo_camera Forrás: Századvég Alapítvány

Március 5-én a Századvég Alapítvány vendégül látta a Kínai Kommunista Párt Központi Bizottsága Nemzetközi Kapcsolatok szekciójának delegációját, melyet Zhou Li igazgató-helyettes vezetett. Li előadást tartott Kína eredményeiről, a 2012-es 18. pártkongresszuson elfogadott határozatokat követő időszakot vizsgálva.

Elsősorban a korrupció leküzdése és a jogállamiság, jogbiztonság megszilárdítása érdekében tett intézkedésekről és erőfeszítésekről beszélt.

(Nem tudtam eldönteni, hogy a Századvég honlapjáról lehet-e képet átemelni, de végül Horváth Bence kollégám tanácsára úgy döntöttem, hogy forrásmegjelöléssel lehet, csak ne felejtsek el majd holnap 37 millió forintért hatástanulmányt rendelni a kormányzati agytröszttől "Vizualitás az interneten" címmel, amelyért egy borítóval és tartalomjegyzékkel együtt 6 oldalas írást kapok.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.