Az Apple végképp rááll a kínai ízlésre: lesz 10 000 dolláros óra és aranyszínű Macbook

TECH
2015 március 09., 19:14
comments 91

Hétfőn tartotta aktuális termékbemutatóját az Apple, a világ egyetlen cége, amely képes elérni, hogy ilyen eseményekről hírportálok élőben beszámoljanak.

A legfontosabb bejelentések az új Apple Watch kapcsán születtek.

  • 349-1099 dollár között lesz az ára, függően attól, hogy pontosan melyik modellről van szó.
  • Lesz belőle 10 000 dolláros, 18 karátos változat.
  • Április 10-től rendelhető, április 24-től lesz a boltokban egy rakás országban, de Magyarországon még nem.

Egyebek:

  • Lesz új Retina Macbook, keskenyebb, csendesebb, gyorsabb, szuperebb mint valaha. És nemcsak ezüst, hanem aranyszínben is.
  • Nagyon nyomnák az Apple Pay fizetési rendszert, már 2500 amerikai bankban, 700 000 boltban és 40 000 automatában lehet használni.
  • Jön a ResearchKit, aminek segítségével az Apple kütyüinek felhasználói mindenféle egészségügyi adataikat oszthatják meg kutatókkal, akik így hatalmas, értékes adatmennyiséghet juthatnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.