Én csak azt szeretném tudni, mit mondana Garri Kaszparov az Apple Watchról

TECH
2015 március 09., 21:16
comments 174

Martí Perarnau “Herr Pep” című könyvének elején idézi azt a beszélgetést, amelyet Garri Kaszparov egykori sakkvilágbajnok és Pep Guardiola futballedző folytattak egy New York-i étteremben. Számos egyéb téma mellett a mindkét korszakos sportzsenit érdeklő technológiai fejlődést is érintették, és ennek kapcsán az örmény-zsidó-orosz Kaszparov kifejtette a katalán Guardiolának, hogy azért azt ne felejtsük el,

hogy ötven éve még a Holdra utaztunk ezeknek az újításoknak köszönhetően, ma pedig mobiltelefonok képernyőin virtuális madarakat dobálunk virtuális malacokra.

Ami persze egyfelől demagóg csúsztatás, másfelől viszont az ilyen képeket látva valahogy mégis igazan cseng:

photo_camera Tim Cook, az Apple vezérigazgatója bemutatja az Apple Watchot a kaliforniai San Franciscóban 2015. március 9-én. MTI/AP/Eric Risberg

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.