Semmi nem áll olyan jól a magyar popzenésznek, mint a magyar politikus

zene
2015 március 9., 13:10
comments 54

Krucsainé Herter Anikó; Doncsev András; Balog Zoltán; Horváth Gergely

Krucsainé Herter Anikó, az NKA főigazgatója (b), Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, az NKA elnöke (b2) és Doncsev András, az NKA alelnöke (b3) a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) a szakmai kollégiumoknak szánt plusz támogatásról tartott sajtótájékoztatóján az NKA budapesti igazgatóságának épületében 2015. március 9-én. Mellettük Dósa Richárd (Ricsi Pí), az Animal Cannibals együttes tagja, a Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégiumának tagja (j2) és Horváth Gergely, a Petőfi Rádió műsorvezetője, a Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégiumának tagja.

Ricsi Pít tekintsük meg közelebbről is:

photo_camera MTI Fotó: Mohai Balázs

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt