Vasárnap nem lesz Top Gear

tévé
2015 március 10., 19:35
comments 62

Felfüggesztette a BBC Jeremy Clarksont, a nagy sikerű Top Gear autós magazin műsorvezetőjét, ezért vasárnap nem lesz Top Gear a tévében. A BBC közleménye szerint Clarksont azután függesztették fel, miután

perpatvarba keveredett a műsor egyik producerével.

Az 54 éves műsorvezető ügyében még vizsgálódik a csatorna.

photo_camera Jeremy Clarkson 2009-ben (AFP)

Clarkson már egyszer kapott utolsó figyelmeztetést a BBC-től, mert rasszista szót használt a műsor felvételekor. Ekkor azt mondta neki a csatorna vezetése, hogy ha még egyszer, akárkinek akárhol megsért, kirúgják. A jelenlegi ügyről a csatorna nem volt hajlandó többet elárulni, és Clarkson kéviselői sem szólaltak meg, így nem tudni, pontosan milyen perpatvarról lehet szó. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.