Varga Mihálynak a családja adott kölcsön a Pasa parki lakáshoz

POLITIKA
2015 március 11., 11:37
comments 236

A Fidesz akkori alelnöke, Varga Mihály 2009-ben vette meg a 137 négyzetméteres lakást a Pasa Parkban. Az Átlátszó.hu kereste a meg a minisztert, hogy miből futotta a kéróra. Ezt a választ adta:

„az ingatlanvásárláshoz elegendő pénzünk nem volt, ezért saját erőnket két forrásból egészítettük ki.”

Varga szerint hitelt vettek fel, és a szüleitől is kértek kölcsönt.

„Tekintettel arra, hogy testvéreink vannak, a szülői kölcsönt tulajdonjoggá tettük. Ezt találja a tulajdoni lapon, Varga Mihályné édesanyám, Sántha Ferenc feleségem édesapja. A szülőktől kapott segítséget részben visszafizetve, részben családon belüli megállapodással, az örökség arányainak figyelembevételével rendeztük.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt