Francois Hollande egykori élettársa felpofozott egy férfit az utcán, mert megkérdezte tőle, hogy hogy van Francois

külföld
2015 március 13., 14:11
comments 22

A korábbi francia First Lady, Valérie Trierweiler ellen rendőrségi eljárás indulhat, miután a férfi feljelentette. A férfi állítása szerint mindössze annyi történt, hogy az utcán megállította Trierweilert, és megkérdezte tőle, hogy van Francois.

Féléven belül ez már a második pofozós ügy, amibe Trierweiler belekeveredett. Szeptemberben állítólag egy miniszter egykori feleségét pofozta fel egy eseményen, amin Hollandevel közös életéről írt könyvét reklámozta.

Most csütörtök reggel pedig, egy fiatal jobbközép politikus, Mohamed Rizki állította meg a nőt. A gúnyolódó hangon feltett kérdés után Trierweiler bocsánatkérést követelt, de miután ez nem történt meg, csattant a pofon. A férfi bántalmazás miatt tett feljelentést.

Trierweiler, akit a francia sajtó nem túl elegáns módon Rottweiler néven emleget, idén januárban szakított Francois Hollandével, mert kiderült, hogy viszonya volt Julie Gayet színésznővel. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.