link Forrás

Túl nagyra nőttél, hipszter miniszter!

ZENE
2015 március 13., 13:59

A Titusz által is csak DIY-projektnek nevezett Chip Chip Chokas lényege, hogy minden barkácsmódszerekkel készül benne: saját készítésű modifikált és chiptunigolt hangszerekkel készülnek az alapok, ezekhez pedig Titusz zenész haverjai írnak dalszövegeket.

"Azért jó ez a projekt, mert itt nincsenek határidők és mindenki kiszakadhat egy kicsit a megszokott zenekari korlátai közül, a Chokasba bármi beleférhet. Ez a zene szabadstrandja"

- mondta minderről a Belga és a The Carbonfools koncertek és albumok miatt a barkácsformációval lassan haladó Titusz.

A Hipszter miniszterbe a Fish! énekese, Kovács Krisztián, azaz Senior Hal dolgozott még be, egy rég megírt dalszövegéhez talált most végre alapot. A számhoz a klip is házi tákolmány, Titusz gyerekeinek öltöztető játék-applikációjával hozták létre a szereplőket. A klipben szereplő karaktereket közeli ismerőseikről mintázták.

A tervek szerint mostantól nagyjából kéthavonta lesz új Chip Chip Chokas-dal, amíg össze nem jön egy albumnyi szám. Egyelőre Pálinkás Tamás (Isten Háta Mögött, Tej), Szűcs Krisztián (Heaven Street Seven), Hajós-Dévényi Kristóf (Unbending Trees) részvételét jelentették be, a többi közreműködő személye egyelőre még titok.

A projektről minden más a Facebook-oldalán.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.