Csányi: 2010-ben úgy láttam, hogy a kormány segítségével igazi esély kínálkozik arra, hogy megváltoztassuk a futballt Magyarországon

sport
2015 március 14., 14:40
comments 48

Meginterjúvolta az AP Csányi Sándort, mert az Elnök Úr pályázik az UEFA végrehajtó bizottsági tagságára. Összesen 12 indulnak a hét üres helyért, a választás még ebben a hónapban lesz. Csányi elmondta, hogy úgy érzi, tudna segíteni, de nem lenne szomorú, ha nem választanák meg, mert van elég munkája már így is. Az AP szerint Csányi a második győzelmére készül az UEFA-ban, miután tavaly szeptemberben elnyerte Budapest a jogot arra, hogy a 2020-as Európa-bajnokság egyik rendező városa legyen.

photo_camera Fotó: Illyés Tibor / MTI

Az MLSZ elnök szerint ha beválasztanák az UEFA végrehajtó bizottságába, az nagyban segítené a magyar futball újjászületését. Elmondta, hogy

"mindenképpen elismerése lenne az elmúlt öt évben tett erőfeszítéseinknek és az elért eredményeinknek."

Csányi elmondta, hogy már korábban is hívták az MLSZ élére, de

"mindig visszautasítottam a felkérést, de 2010-ben úgy láttam, hogy a kormány segítségével igazi esély kínálkozik arra, hogy megváltoztassuk a futballt Magyarországon."

Hozzátette, hogy Magyarországon minden héten felavatnak egy-két-három új pályát. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.