Tényleg beleköpött a Duna-parti holokauszt-emlékmű egyik cipőjébe a jobbikos Kulcsár Gergely

POLITIKA
2015 március 14., 14:47

A DK jelentette be szombaton, hogy tudomásuk van arról, hogy egy jobbikos képviselő beleköpött a Duna-parton található, a holokauszt áldozatainak emléket állító vascipők egyikébe, ezért a legfőbb ügyészhez fordulnak. A Jobbiktól Mirkóczki Ádám szóvivő reagált a vádakra, de nem tagadta azt. Szerinte Kulcsár Gergely tényleg köpött, de

"megbánta a tettét, amit hirtelen felindulásból követett el".

Mirkóczki szerint a Jobbik

"elítéli és vállalhatatlannak tartja ezt a cselekedetét, de tekintettel arra, hogy egy négy évvel ezelőtti magánlevelezésről van szó, amit a képviselő meg is bánt, a magunk részéről lezártnak is tekintjük az ügyet."

(MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.