150 VIP-lakosnak ingyen szállították a szemetét Siófokon

POLITIKA
2015 március 16., 19:26
comments 133

2014-ben 3,5 millió forintnyi szemétdíjat nem számlázott ki a siófoki szemétszállító cég annak a 150 embernek, akik egy városi VIP-listán szerepeltek. A listán lévő személyek kétharmada a szemétszállító kft. dolgozója, de a többi név helyi közszereplőket, orvosokat, ügyvédeket és politikusokat jelöl. Siófok független polgármestere feljelentést tett az ügyben. Az RTL Híradójának nyilatkozó polgármester megérti, ha a saját, rossz helyzetben lévő dolgozóit ingyenes szemétszállítással támogatja a cég, de szerinte nem ilyen listákkal kellene ezt megtenni. A polgármester arról sem tudott, hogy a listán szereplő többi siófokit mi alapján választották ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.