Inkább bolond, mint terrorista egy amerikai repülőn

bűnügy
2015 március 17., 14:29
comments 29

Fél óra repülés után visszafordult a United Airlines Washington-Denver járata, mivel az egyik utas "DIZSIHÁÁÁÁD!!!" ordítással rohanni kezdett a pilótafülke felé. A 33 utassal és 6 fő személyzettel repülő gépen utazóknak sikerült leteperniük a férfit, majd leszállás után átadni a hatóságoknak.

Az ordibáló utas fegyvertelen volt, és nem világos, hogy van-e köze bármilyen terrorszervezethez, illetve egyáltalán beszámítható elmeállapotban volt-e. Az esetről készült felvétel szerint inkább tűnik őrültnek, mint muszlim szélsőségesnek:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.