Szombaton jelenik meg ezentúl a Vasárnapi Hírek

media
2015 március 18., 10:58
comments 31

A törvényi változások miatt ezentúl szombaton jelenik meg a Vasárnapi Hírek - áll a szerkesztőség közleményében.

„Jelentősen felbolygatta a hétvégi lappiacot a vasárnapi boltbezárásokat elrendelő törvény, hiszen az értékesített lapok több mint felét a hipermarketekben vásárolták az olvasók.”

A tájékoztatás szerint a hétvége mindkét napján kapható lesz a Geomédia Zrt. által kiadott lap, amely a szombati megjelenés ellenére is megtartja három évtizede bevezetett nevét. „Eddig nem volt rá lehetőség, hogy kiszállítsák az újságot, a szombati megjelenéssel azonban már a postaládájukból vehetik elő, akik mostantól előfizetnek rá” - tudatta a kiadó. A Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség (Matesz) gyorsjelentése szerint az újságból 2014 utolsó negyedévében átlagosan csaknem 21 500 példány fogyott. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.