A kellemetlen helyzet, amikor a csajod és a volt csajod beugrik a folyóba

Egy 21 éves férfi, Vu Hszia szakított a barátnőjével, a 20 éves Dzsun Tanggal, és összejött a 22 éves Rong Caóval a csöcsiangi Ningbo városában. De a következő három hónapban nem volt nyugalma: a régi barátnője újra össze akart vele jönni, és nyaggatta az újat, az új pedig a régit. Hogy Vu rendezze a helyzetet, találkozót beszélt meg velük egy parkaban a folyó mellett, hogy megbeszélhessék az ügyet.

Csakhogy itt elszabadultak az indulatok, és a lányok összevesztek. Dzsun erre bevágta magát a folyóba, és kérte a volt barátját, hogy mentse ki. Erre Rong is beugrott a folyóba, nehogy a barátja a volt csaját mentse meg.

Vu végül az új barátnőjét mentette ki. (Csodálatos, de gyanúsan kamuszagú a szöveg, amivel a news.com.au szerint a srác értékelte az eseményeket: mint mondta, jó és rossz között kellett választania, és „I chose Rong”). Kórházba vitte, közben megkérte a testvérét, hogy menjen el Dzsunért, és mentse meg. A srác inkább a tűzoltókat hívta, akik kimentették a lányt, és kórházba vitték, de könnyebb sérülésekkel megúszta.

Kínában egyébként kevés a fiatal lány az egygyerekes családmodell miatt. (Mirror)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.