Nem volt hely a tök üres debreceni stadionban :DDD

Tbg
futball
2015 március 20., 12:46
comments 346

Aki esetleg lemaradt volna: az Orbán-kormány egyik emblematikus projektje, hogy felújít, átépít és újjáépít mindenféle labdargúgó-stadiont több tíz milliárd forintért. A projekt kritikusai szerint nincs elég nézője a magyar focinak ahhoz, hogy megtöltse, kihasználja az új stadionokat.

Pontosan ez történt Debrecenben is - egy kis csavarral a végén, írja a Dehír.

Most az is kiderült, miért nehéz megtölteni egy szép, új stadiont: ha lenne is pár néző, a biztonsági előírások miatt nagyon nehéz őket leültetni.

lokiligakupa

Az eset a DVSC-Videoton meccsén történt meg, ahol ugyan a legtöbb szektor üres volt, a bérletes nézőnek mégsem jutott ülőhely:

„A DVSC-Videoton meghirdetett meccsre szerettem volna eljutni a családommal mint bérletes (...) Tíz éve van bérletünk, négy darab, de olyan magatartással szembesültem, hogy ez volt az utolsó, hogy DVSC-meccsre mentem. Mi az, hogy két szektort nyitnak ki, a többi le van zárva?! Ott álltunk, mert nem volt hely leülni."

Az ügyben a Dehír megkereste az üzemeltetőt is, a választ már arra keressék. (Dehír)

Címlapkép: Dehír

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.