Szegény, Szíriába szakadt dzsihadistára nincs aki főzzön :-(

külföld
2015 március 22., 07:52
comments 211

Omar Hussein, mielőtt csatlakozott volna az al-Kaida szíriai fiókszervezetéhet, az al-Nuszra Fronthoz, az angliai High Wycombe-ban élt édesanyjával és a Morrisons biztonsági őreként dolgozott. Távol az anyai gondoskodástól, és immár az IS kötelékében nehezebben megy a sora, ahogy arról twitterén többször el is mereng:

omarhussein

50 percembe telt, míg meghámoztam tíz krumplit. Nem mehet ez így tovább, kéne nekem egy szábi (fiatal nő) -( Asszem már csak holnap aprítom fel ezeket, túl fáradt vagyok - írta a megpucolt krumplikról készített képei alá.

De gondjai vannak a mosással is, egyik posztjában azon kesereg az elanyátlanodott harcos, hogy mennyire megviseli, ha esni kezd, ő pedig még nem szedte be a száradó mosást. Hussein a Daily Mail beszámolója óta megváltoztatta twitterfiókja címét, amit most már csak visszaigazolt barátai láthatnak. (Via Breitbart, Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.